market

КОНТАКТИ

Адрес:
гр. Кресна, улица "Олимпия" 3


Tел. за директни резервации:
0988 92 92 95; 0889 23 11 48

market

ПАРТНЬОРИ

Хотел "Стримон ВВ"

Хотел "Стримон ВВ" се намира в центъра на град Кресна. Хотелът разполага с 8 двойни стаи, 3 апартамента и 1 мезонет, предлагащи максимално удобство и изискан стил. Всички стаи са оборудвани с кабелна телевизия, телефон, интернет и минибар. Предлагаме на своите гости уютно фоайе с лоби бар с 30 места и ресторант с 42 места.

Oтворихме врати на връх Коледа през декември 2007г. Хотелът е построен със средства от Европейските присъединителни фондове и перспективата ни е да се развиваме като модерен, удобен и досъпен хотел, предлагащ висококачествено обслужване и удобство на своите гости.

Името Стримон идва от древното тракийско название на река Струма, непосредствено минаваща покрай нашия хотел.

От гр. Кресна започват много планински пътеки на Пирин планина. В близост сме до два лечебни минерални извора - Ощава (18 км) и Градешница (4 км). На 9 км от нас е разположено село Влахи. Планинската местност Синаница е само на 17 км от нас. От Синаница започват подходите към южната страна на вр. Вихрен, вр.Кончето и вр.Шаралия.

През последните няколко години Кресна се превърна в символ на екстремните приключения по река Струма. Ако сте почитатели на рафтинга, каньонинга, пейнтбола, конният преходен туризъм, пешеходния туризъм, спортния риболов, велотуризма, ако искате да си пробвате силите на най-новия и единствен по рода си за България въжен парк, ако предпочитате бани в минерални води и искате да се насладите на традиционна българска кухня, предпочетете хотел "СтримонВВ".