market

КОНТАКТИ

Адрес:
гр. Кресна, улица "Олимпия" 3


Tел. за директни резервации:
0988 92 92 95; 0889 23 11 48

market

ПАРТНЬОРИ

Офроуд приключение с БЪГИ

За резервации и запитвания

Хотел Стримон ВВ вече с нова услуга. Оффроуд приключение с бъги по най-дългото трасе в България (60 километра) изпълнено с множество препятствия. Подарете си един екстрмен уикенд с включена нощувка, закуска, обяд и целодневен офроуд преход през Пирин планина. Тествайте вашите възможности, насладете се на невероятни гледки. Ние ви обещаваме незабравими моменти, много емоции и един ден, който дълго време ще разказвате...

Програмата:

8:00 – Закуска в хотел Стримон ВВ
9:00 – Събиране на автополигон град Кресна. Инструктаж и опознаване на машините.
9:30 – Тръгване по трасе 1 към местността крушата.
10:30 – Почивка и смяна на водачите.
11:00 – Тръгване по трасе 2 към хижа Загаза.

прочетете повече

Приключения по река Струма

За резервации и запитвания

Рафтингът е все повече и повече добиващ популярност спорт. След тежка работна седмица искате да се разтоварите, елате на рафтинг на река Струма.
Какво Ви трябва - добро настроение и желание за приключения. Екипираме Ви, инструктираме Ви, качвате се на рафта и надолу по реката. Елате да изпитате адреналина от рафтинга! След рафтинг спускането ще сте заредени с енергия за цялата седмица.

Часове за спускане през уикенда: 9:30ч, 13:00ч, 15:30ч

Място: Река Струма, преди Кресненското дефиле на 10 км от хотел Стримон ВВ

Мястото разполага с паркинг.

прочетете повече

Каньонинг на река Влахи-едно неописуемо приключение, изпълнено с адреналин

За резервации и запитвания

Река Влахи се крие от пътя водещ до едноименното село, затова до нашата цел - шестте водопада, трябва да повървим пеша. След слизането до първия водопад няма място за връщане назад. Следват спускане с тролей, рапел, скачане във водите на водопадите, спускане по естествена водна пързалка и така докато излезем от последния водопад.

прочетете повече

Tиймбилдинг

За резервации и запитвания
  • Рафтинг тиймбилдинг
  • Приключенски тиймбилдинг
  • Тиймбилдинг – стандартен
  • Тиймбилдинг за по-добра комуникация
  • Еко тиймбилдинг

  • прочетете повече

Пейнтбол

За резервации и запитвания

Пейнтболът е възприет като един от най-популярните, вълнуващи и предизвикателни спортове на открито в целия свят. Практикува се от милиони мъже и жени на различна възраст и начин на живот. Общото между тях е силният конкурентен дух.

Веднъж влезли в играта Вие ще забравите ежедневните си грижи и проблеми. Доведете своите приятели за една приятелска и забавна игра. Ние ще Ви екипираме и инструктираме за правилата на играта, от тук нататък сте Вие.

прочетете повече

Конен преход в подножието на Пирин

За резервации и запитвания

Планински преход с породисти каракачнаски коне в подножието на Пирин.

прочетете повече

ВЪЖЕН ПАРК

За резервации и запитвания

Изградена е на 2 нива, като второто е на височина 5 м. Състои се от 24 елемента.Тук можете да си премерите силите. Подходяща е за лица от всички възрасти! Необходима екипировка на място!

прочетете повече

Планинско колоездене уикенд програма в Пирин

За резервации и запитвания

Невороятната гледка към мраморното било на Пирин ще ви съпътства през цялото време. Маршрутите са в няколко варианта, но който и да изберете, ще е наситен на изненади и емоции. Ще се докоснете до девствена природа, ще посетите села и махали с автентична атмосфера, която ви отнася назад през вековете. На втория ден се спускаме стремглаво към гр. Кресна, където маршрутът може да завърши с гмуркане в басейн.

прочетете повече